Emlak satışını artırmak için 5 kritik adım


Emlak sektöründe başarılı olabilmek ve satışları artırmak için öncelikle kendinize inanmalısınız. Unutmayın, başarılı olabilmenin ilk şartı inanmaktır! Net bir amaç ve hedef belirleyerek, bunun doğrultusunda ilerlemelisiniz.
İşte emlak sektöründe size başarıyı ve daha fazla emlak satışını getirecek 5 kritik adım…

1) Başarı için amacınız net olsun
Emlak kariyerinizde sağlam bir temel oluşturmak istiyorsanız, net bir amacınız ve bu amacın peşinden gidebilecek cesaretiniz olmalıdır. Net bir amacınız olmazsa, kariyerinizdeki güçlükleri yenmeniz oldukça zor olacaktır. Unutmayın başarıya ulaşabilmek için öncelikle kendinize inanmalısınız! Bu süreçte kendinizi motive etmeniz, başarıyı size daha hızlı getirecektir.

2) Yol gösteren bir rehberiniz olsun
Kariyeriniz boyunca deneyim ve rehberliğinden yararlanabileceğiniz bir mentörünüz mutlaka olmalı. Bu danışmanlar paha biçilmez bilgiye ve deneyime sahiptir. Sektörde uzun yıllar çalışan, deneyimli ve düşünceleri ile cesaretini beğendiğiniz biri, size her zaman doğru yolu gösterecektir.
Unutmayın, emlakta satış bir ekip işidir, hiçbir zaman destek almaktan çekinmeyin ve sektördeki diğer kişilerin deneyimlerinden de yararlanın.

3) Sürekli eğitim alın ve öğrenin!
Emlak kariyerinizin odağında her zaman öğrenmek olmalı. Sektör sürekli değişiyor, büyüyor ve siz de zamana uyumlu bir şekilde ilerlemelisiniz. Gayrimenkul eğitim programlarına katılarak bilgilerinizi güncelleştirerek, bu yoğun rekabete ayak uydurabilirsiniz.

Farklı şehirler, ilçeler ve mahalleler hakkında güncel ve detaylı emlak raporunu merak edenler Zingat.com’da Yatırım Rehberi bölümündeki Emlak Raporu sayfalarını ziyaret edebilir. 

4) Potansiyel müşterileri önemseyin
Müşteriniz olmadan gayrimenkul satabilir misiniz? Tabii ki hayır! Bu nedenle potansiyel müşterilerin sizin çok önemli olduğunu sakın aklınızdan çıkarmayın!

Pazarlama stratejinizi sadece varolan müşterileriniz üzerine kurarsanız, başarınız kısa vadeli olacaktır. Her zaman potansiyel müşterilerinize gereken özeni gösterin. Potansiyel müşteri konusuna odaklanarak hem çevrenizi hem de gelirinizi artırabilirsiniz.

5) Destek almaktan çekinmeyin
Eğer satışa odaklanırsanız, evrak işleriyle uğraşmak istemezsiniz. Bu sebeple bir idari asistanla çalışmak emlakta şimdiye kadar yapacağınız en iyi kararlardan biri olabilir. Faturalar, telefon aramaları, e-posta planlaması, eski ve yeni müşterilerin özel günlerini hatırlama/kutlama, potansiyel müşterilerle ilgili bir data oluşturma gibi birçok işte idari asistandan destek alabilirsiniz.

 

 


Paylaş

Kategoriler

Yatırım yapma, satın alma, satma ya da kiralama gibi konularda size yardımcı olarak doğru kararı vermenizi sağlıyoruz.



Google LogoÇeviri tarafından desteklenmektedir
Google LogoÇeviri tarafından desteklenmektedir
Mesaj Gönder
Bilgilerinizi Bırakın, Sizi Arayalım


veya

08503085968