2022 Yılında Emlak Satışlarını Artırmak İsteyenlere 5 İpucu

 

2022 yılında konut kredisi faiz oranlarında yapılan indirimler, halen belli bir sayıda konut stoku olması ve firmaların sağladığı özel avantajlar kapsamında konut satışları artıyor. 


Peki konut satışlarının artması noktasında emlak sektöründe faaliyet gösteren şirketlerin durumu ne durumda? Satış oranları 2022 yılında arttı mı, azaldı mı? Bu konulara dair uzman yorumlarını ve emlak sektöründe faaliyet gösterenlere dair önerileri aktarıyoruz. 

EMLAK SATIŞLARI NASIL YÜKSELTİLİR?

Emlak sektöründe faaliyet gösteren firmalar, konut piyasasında yaşanan bu süreçte daha aktif rol almak isteyen firmalara uzmanlar tarafından sunulan o öneriler.

1-) En Önemli Husus - İkna Yeteneği


Emlak sektöründe faaliyet gösteren firma çalışanlarının üzerinde durmaları gereken ilk konu ikna yeteneği. Satış danışmanları bu alanda kendilerini geliştirebilirler. Bu konuda özel eğitim alabilir, kurslara gidebilirler. Ayrıca ikna yeteneğini kuvvetlendirmek adına kredi ve diğer alanlarda kapsamlı bilgi donanımına sahip olmak gerekiyor.

2-) Konut Firmaları, Şirketleri ve Üreticileri ile İyi İlişkiler Kurun

Emlak sektöründe faaliyet gösteren firmaların üzerinde durmaları gereken bir diğer konu kendi bölgelerine hakim olmak. Bu noktada bölgenizde üretilen yeni konutları iyi takip edin müteahhitler ve firmalar ile tanışın. Sık sık ofislerini ziyaret ederek yeni konut üretimleri hakkında bilgi alın ve satışa sunulan daireleri portföyünüze katın.


3-) Lüks Konut Satışında Uzmanlaşın

Emlak danışmanları genellikle ikinci el konut satışları üzerinde dursalarda, lüks konut satışları çok daha karlıdır. Bu alanada müşterilere uygun ve kapsamlı bilgiler sunarak konut satışlarınızı artırmalısınız.

4-) Kiralama Hizmetini Geri Plana Atmayın

Emlak danışmanlığı alanında ilk sırada ev konut satışı yer alır. Ancak kiralama hizmetleri de geri plana atılmamalıdır. Kiralama yaparak tanıştığınız müşterileriniz sayesinde portföyünüz genişleyecektir.


5-) Kişisel Gelişime Açık Olun ve Kendinizi İleriye Taşıyın

Emlak sektörü her an değişim içerisinde. Bu değişime ayak uydurun müşterilerin konut alım satım profillerini, tercihlerini iyi analiz edin. Kredi ve bankaların özel kampanyaları konularına hakim olun. Gelişime sürekli açık olun. 


Paylaş

Kategoriler

Yatırım yapma, satın alma, satma ya da kiralama gibi konularda size yardımcı olarak doğru kararı vermenizi sağlıyoruz.



Google LogoÇeviri tarafından desteklenmektedir
Google LogoÇeviri tarafından desteklenmektedir
Mesaj Gönder
Bilgilerinizi Bırakın, Sizi Arayalım


veya

08503085968